Street food milujeme a tuhle rychlovku ze super surovin #bezkompromisu z Rohlíku zvládnete připravit klidně i v polních podmínkách s jednou pánvičkou de facto kdekoli.
![](http://www.chefmum.cz/domains/chefmum.cz/wp-content/uploads/2020/09/A0562F53-2E7E-46B1-B66D-D084AD22874A-1024x678.jpeg)
Recept
Suroviny
pro 2 osoby
- 2 hamburgerové housky typu brioche
- 4 šťastná vejce #bezkompromisu
- 120 g Raclette sýru #bezkompromisu
- 100 g anglické slaniny #bezkompromisu
- hrst nasekaných pražených solených pistácií #bezkompromisu
- hrst čerstvé pažitky
- lžíce majonézy nebo čerstvého sýra
- lžíce másla
Postup
Housky rozkrojíme na půl a opečeme je na másle. Na pánvičce si opečeme do křupava slaninu a z rozmíchaných vajíček si připravíme na výpeku ze slaniny vaječnou omeletu. Na vajíčka jako další vrstvu nastrouháme raclette sýr a těsně před přeložením omelety napůl přidáme na drobno nastrouhanou pažitku. Dobrou chuť!
A jak na servírování?
u nás se ujala skladba: houska – slanina – vaječná omeleta s raclette sýrem a pažitkou – drcené pistácie – majonézou lehce pomazaná druhá polovina opečené housky
![](http://www.chefmum.cz/domains/chefmum.cz/wp-content/uploads/2020/09/921C671F-06D7-4960-962D-AFC1E1F55922-1024x678.jpeg)
Tenhle turbo recept ze surovin kompletně pořízených přes Rohlík.cz jsme připravili v rámci soutěže #FBRsoutezROHLIK, a to i z vděčnosti za všechny ty nákupy, které k nám vždy usměvaví kurýři donesli v posledních letech…
Napsat komentář