Holdujete teplým salátům k večeři? Tak právě tenhle recept je pro Vás… Kombinace quinoy, špěnátu, sýta a medvědího česneku dodá Vaší večeři ten správný nádech luxusu…

Recept

na 2 porce

  • 150g quinoy
  • velká hrst baby špenátu
  • hrst nakrájeného medvědího česneku
  • 100g balkánského či čerstvého kozího sýra
  • lžíce olivového oleje
  • lžička másla s medvědím česnekem
  • volitelně kousek pečiva na krutony

Postup:
Quinou uvaříme po přelití vroucí vodou v osolené vodě dle návodu (cca 15 min). Špěnát i medvědí česnek omyjeme. Medvědí česnek nakrájíme na kousky. Quinou smícháme se špenátem, medvědím česnekem a na kostičky nakrájeným sýrem, lehce zakápneme olivovým olejem. Zdobíme krutony připravenými na másle s medvědím česnekem. Dobrou chuť😉

Pokud nevíte, jak na přípravu másla s medvědím česnekem, koukněte na recept zde>>>


Quinoa salad with wild garlic – Recipe (2 portions): 150 g quinoa, large handful of baby spinach, handful chopped wild garlic, 100 g fresh goat cheese, tablespoons olive oil, teaspoon butter with wild garlic, bread croutons

Comments

comments