Holdujete teplým salátům k večeři? Tak právě tenhle recept je pro Vás… Kombinace quinoy, špěnátu, sýta a medvědího česneku dodá Vaší večeři ten správný nádech luxusu…
Recept
na 2 porce
- 150g quinoy
- velká hrst baby špenátu
- hrst nakrájeného medvědího česneku
- 100g balkánského či čerstvého kozího sýra
- lžíce olivového oleje
- lžička másla s medvědím česnekem
- volitelně kousek pečiva na krutony
Postup:
Quinou uvaříme po přelití vroucí vodou v osolené vodě dle návodu (cca 15 min). Špěnát i medvědí česnek omyjeme. Medvědí česnek nakrájíme na kousky. Quinou smícháme se špenátem, medvědím česnekem a na kostičky nakrájeným sýrem, lehce zakápneme olivovým olejem. Zdobíme krutony připravenými na másle s medvědím česnekem. Dobrou chuť😉
Pokud nevíte, jak na přípravu másla s medvědím česnekem, koukněte na recept zde>>>
Quinoa salad with wild garlic – Recipe (2 portions): 150 g quinoa, large handful of baby spinach, handful chopped wild garlic, 100 g fresh goat cheese, tablespoons olive oil, teaspoon butter with wild garlic, bread croutons
Napsat komentář