Tuňákovou pomazánku u nás děláme celkem často, verze s medvědím česnekem ale dala rychlé večeři další rozměr😉

Recept

2 porce
  • 160g tuňákových řezů v olivovém oleji
  • 100g zakysané smetany
  • velká hrst medvědího česneku
  • citrónová šťáva dle chuti
  • sůl, pepř dle chuti

Postup

Tuňáka slijeme, vidličkou maso jemně rozdělíme na menší kousky. Přidáme velkou hrst umytého a na drobné kousky nakrájeného medvědího česneku. Nakonec přidáme zakysanou smetanu, případně dochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou. Dobrou chuť

Připravujete si rádi domácí pomazánky? Tak to určitě koukněte na mé další tipy zde>>>


Tuna spread with wild garlic – Recipe: 160 g tuna slices in olive oil,  100 g sour cream, large handful of wild garlic, lemon juice to taste, salt and pepper to taste

Comments

comments