Pro pobavení Vám sdílím svůj rok starý zápisek z denního života čerstvé maminky (našemu synovi v té době byly 4 měsíce):

Dobré ráno babi a dědo,

vstávali jsme s mamkou v 8h. Ona teda vypadala, že by ještě spala, ale já ji nenechal, vždyť by mě obrala o čas na hračky a poznávání světa.

Lehce jsem posnídal (170g), při odbeknutí jsem jemně poblil mamku (aby nevyšla ze cviku a taky by si už měla vyměnit pyžamo- tak jsem to de facto jen podpořil) a teď pouštím bubliny na přebalovacím pultě a čekám, až mě milostivě mamka zbaví plínky a udělá ze mě zase voňavé mimčo (asi na ní zase zkusím trik s vodotryskem, nějak se jí poslední dobou prodloužily reakce a nad ránem mě musela převlékat)… A pak vzhuru za „kámošema“ pod kolotoč 😉.

Pusu Tomík
P.S. Taky jsem si Vám chtěl postěžovat, že se mi stýská 😉, celé dny travím s matkou (odpoledne s otcem) – oba se sice snaží, ale většinou mi zarazí všechny mé inovační nápady (já teda nevidím nic špatného na okusování obou mých rukou zároveň… a strhávání hraček z hrazdičky je snad taky úplně normální)… Dělám velké pokroky, třeba se raduju z toho, že moje sliny už konečně doletěj dál, protože prskani není žádná sranda 😉. Takže doufám, že Vás brzy zas uvidím..

Howk a poprskanou pusu Tomík

Comments

comments